Shower och event

Disney on Ice – en show för alla

Det finns vissa shower och förställningar som är återkommande och som lyckas sälja slut år efter år. En sådan show är den välkända Disney on Ice, där olika karaktärer från Disney filmer träffas på isen och sätter ihop en helt fantastisk och mycket förtrollande föreställning. Här spelar det ingen roll hur gammal man är, utan alla människor har möjlighet att komma och titta på showen. För att få riktigt bra platser gäller det dock att vara ute i mycket god tid.

Vilka karaktärer som är med beror lite på vilka filmer som har släppts under året. Det vanligaste är att man har med några Disney-favoriter, men att man även tar in nya figurer från filmer som nyligen har kommit ut. Detta ger en sagolik blandning av klassiskt och modernt och dessutom kommer man att få uppleva musik och soundtrack som har lyckats bli några av barnens egna favoriter.

Varje föreställning är mellan en och en halv timme och upp till två timmar lång. Däremellan sker en paus på cirka 20 minuter då man har möjlighet att gå på toaletten eller köpa sig något gott att äta och dricka. Eftersom föreställningen sker på is kan det bli kyligt, så ta med en extra tröja.

bard